«Харківводоканал» ремонтує мережі у всіх районах міста
09 червня 2022 16:27 ЖКГ
«Харківводоканал» ремонтує мережі у всіх районах міста Ремонтні бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» продовжують відновлювальні роботи на зовнішніх трубопроводах у всіх районах міста.

Зокрема, сьогодні, 9 червня, службою зовнішніх водопровідних мереж проводиться комплекс ремонтів на технічно зношеній ділянці магістралі діаметром 800 мм на вул. Великій Гончарівській. Цей трубопровід забезпечує водопостачання центральної частини Новобаварського району. Щоб не створювати проблем харків'янам, реконструкція відбувається без відключення споживачів. Закінчити роботи планують сьогодні до комендантської години.

Також ремонтом зовнішніх мереж займаються в Індустріальному районі, на вул. Роганській. Аварійники вже закінчили земляні та підготовчі роботи на пошкодженій ділянці магістрального водоводу діаметром 600 мм, що забезпечує подачу води у більшу частину Роганського житлового масиву та прилеглу промзону. Там комунальники вже провели комплексну реконструкцію мереж, замінили технічне обладнання та встановили сучасний пожежний гідрант. Також на цій вулиці в роботі знаходиться ще одна ділянка технічно зношеного водоводу діаметром 220 мм. Роботи проводяться без відключення споживачів.

Як зазначили на підприємстві, у пріоритеті ремонтних бригад залишається відновлення водопостачання мешканцям Салтівського житлового масиву, де комунальники щодня проводять масштабні ремонти зовнішніх трубопроводів різного діаметру. Так, на початку тижня бригади відновили пошкоджені вибухом мережі у пров. Фізкультурному, вчора завершили перекладку 10 м зруйнованої ділянки водоводу діаметром 300 мм у пров. Дивногірському, а сьогодні взяли в роботу трубопроводи на вул. Кричевського та пров. 1-му Дружному.

За інформацією підприємства, вчора в Харкові бригади КП «Харківводоканал» відремонтували шість водоводів і впорядкували вісім оглядових колодязів, а сьогодні усувають позаштатні ситуації на восьми ділянках зовнішніх трубопроводів холодної води.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини