Центри надання адмінпослуг почали приймати громадян
18 травня 2022 15:43 Суспільство
Центри надання адмінпослуг почали приймати громадян Дванадцять Центрів надання адміністративних послуг міста Харків сьогодні, 18 травня, розпочали прийом громадян.

Відсьогодні харків'яни можуть звернутися до установ за отриманням 22-х адміністративних послуг. Центри, що запрацювали, відвідав Харківський міський голова Ігор Терехов.

«Наша армія щодня відвойовує наші території. І завдяки її героїзму ми маємо можливість щодня робити крок до нормалізації життя Харкова. Наші фахівці роблять все можливе, щоб з кожним днем ​​розширювати список послуг, що надаються в центрах», - зазначив міський голова.

За його словами, інформація про це постійно оновлюватиметься на сайті міської ради, а також на інтернет-сторінках самих Центрів надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, прийом та видача документів у ЦНАП проводиться за попереднім записом в електронній черзі. Зареєструватися можна через: офіційний сайт (https://dozvil.kh.ua/queue), безкоштовний багатоканальний call-центр (0800-304-304), чат-бот у «Telegram» (https://t. me/CNAPKharkiv_bot ). Графік роботи ЦНАП - з 9:00 до 17:00 щоденно, крім суботи та неділі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини