Зустрічі з бібліотекарами та творчі вечори – у харківському метро вирує мистецьке життя
04 травня 2022 12:44 Культура
Зустрічі з бібліотекарами та творчі вечори – у харківському метро вирує мистецьке життя В рамках проєкту «Мирне майбутнє України!» на станціях Харківського метрополітену організовують концертні програми та зустрічі бібліотекарів з читачами.

Зокрема, учора, 3 травня, на станції «Холодна гора» співробітники Центральної бібліотеки імені Г.Ф. Квітки-Основ’яненка провели для харків’ян огляд творчості популярних українських прозаїків: Люко Дашвар, Макса Кідрука, Володимира Лиса та Дари Корній. 

Крім того, днями на станції «Тракторний завод» за участі аматорського вокального дуету Тетяни та Миколи Хорошилових та лауреата міжнародних конкурсів, педагога по класу скрипки Дитячої школи мистецтв №5 ім. І.О.Дунаєвського Олени Керімової відбувся творчий вечір «Мелодії Перемоги». 

«Концертні програми у метро мають особливу проникливість, тому що ця музика йде від серця і доходить до серця та душі слухачів, що мужньо живуть непростим життям у рідному місті у цей воєнний час. Тримаємось разом, адже ми - харків'яни!» - зазначили у Департаменті культури. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини