У Харкові оперативно відновлюють водопостачання
20 квітня 2022 12:33 ЖКГ
У Харкові оперативно відновлюють водопостачання Бригади комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» напередодні ліквідували чотири пошкодження на мережах холодного водопостачання та упорядкували дев'ять оглядових колодязів.

Як повідомили на підприємстві, сьогодні, 20 квітня, робота щодо відновлення пошкоджених ділянок трубопроводів триває майже у всіх районах міста.

За словами начальника дільниці Основ'янського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Віталія Федіна, щодня відпрацьовуються понад 50 заявок харків'ян. Усі заплановані та позаштатні ремонтні роботи бригади виконують своєчасно та якісно.

«Насамперед, у цьому велика заслуга нашого трудового колективу, де працюють справжні майстри своєї справи, які виявляють ініціативу та кмітливість у нестандартних ситуаціях. Звичайно ж, через військову агресією, яка продовжується, нам довелося переглянути деякі підходи. Зокрема, певні труднощі виникають із ремонтними роботами у квартирах, господарі яких евакуювалися. Менше з тим, і в цих випадках знаходимо правильні рішення», - наголосив Віталій Федін.

Також він повідомив, що у зоні особливої ​​уваги працівників дільниці знаходяться підвальні приміщення, які слугують для людей сховищами. Бригади роблять все можливе, щоб не допустити їхнього підтоплення, а у випадку виникнення аварійної ситуації негайно її ліквідовують.

Як поінформували у комплексі «Харківводовідведення», сьогодні робітники планують відремонтувати 27 стояків та забезпечити водою 119 квартир.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини