«Теплові мережі» локалізують та усувають дефекти в усіх районах Харкова
11 квітня 2022 14:34 ЖКГ
«Теплові мережі» локалізують та усувають дефекти в усіх районах Харкова Робітники КП «Харківські теплові мережі» за добу відпрацювали 90 звернень, що надійшли до інформаційно-диспетчерської служби «15-62».

Як повідомили на підприємстві, бригади ХТМ в усіх районах міста продовжують локалізовувати та усувати дефекти, замінювати пошкоджені обстрілами трубопроводи та проводити ревізію технологічного обладнання. Крім того, цілодобово перевіряються та запускаються котельні, а також налагоджується робота центральних та індивідуальних теплових пунктів.

Зокрема, минулої доби фахівцям вдалося усунути 16 дефектів на магістральних та внутрішньоквартальних мережах, а також розповітрити 32 житлових будинки. Станом на вечір 10 квітня, відключень центрального опалення через дефекти у Харкові не було. 

Водночас на підприємстві зазначили, що через значні пошкодження 619 будинків будуть підключені до системи теплопостачання лише після закінчення бойових дій, оскільки там потрібна комплексна заміна трубопроводів та відновлення котелень.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини