Ігор Терехов: Ми зобов'язані прискорити прибирання снігу та негайно привести місто до ладу
19 січня 2022 11:14 Місто
Ігор Терехов: Ми зобов'язані прискорити прибирання снігу та негайно привести місто до ладу У місті мобілізують зусилля з прибирання снігу на магістралях, внутрішньоквартальних дорогах, тротуарах та у дворах харків'ян.

Відповідне доручення сьогодні, 19 січня, дав Харківський міський голова Ігор Терехов на робочій нараді у мерії.

Він зазначив, що для цього комунальні служби мають задіяти всю техніку, яка знаходиться у їхньому розпорядженні. Також необхідно посилити роботу із суб'єктами підприємницької діяльності, які, згідно з Правилами благоустрою території міста Харкова, зобов'язані розчищати тротуари від снігу та криги.

«Я проїхався містом. Більшість магазинів, закладів громадського харчування нічого не чистять. Така сама ситуація і на ринках, сніг вигрібають просто на проїжджу частину. Я знаю, що працюють комісії, виписуються приписи. Проте, на жаль, цього замало. Збирайте підприємців, проводьте наради. З тим, хто особливо «відзначився», я говоритиму особисто. Діяти треба кардинально. У вас є два дні, щоб навести лад у місті», - звернувся мер до керівників профільних департаментів та комунальних підприємств.

Як повідомили в КП «Доррембуд», минулої ночі сніг на вулицях міста розчищали 107 автомобілів. Сьогодні до прибирання залучено 115 автомобілів та 160 дорожніх робітників. Крім того, виконується прибирання прибудинкових територій. За інформацією КП «Харківблагоустрій», сніг прибирають 1500 дворових робітників, у роботах задіяно 81 одиницю техніки та 56 засобів малої механізації.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини