У Харкові підготували аварійні бригади через штормове попередження
14 січня 2022 14:15 ЖКГ
У Харкові підготували аварійні бригади через штормове попередження Комунальні служби готові ліквідувати наслідки прогнозованої негоди у цілодобовому режимі.

Відповідні доручення були надані на робочій нараді, яка відбулася сьогодні, 14 січня, у мерії.

Як зазначив перший заступник Харківського міського голови Олександр Новак, завдання мобілізувати зусилля у ліквідації наслідків негоди поставив мер міста Ігор Терехов. За його дорученням на час штормового попередження буде організована цілодобова робота профільних служб, а також сформовано додаткові чергові бригади.

«Ми зобов’язані мобілізувати свої зусилля: організувати цілодобову роботу чергових бригад, штабів з контролю за ситуацією у Харкові. Працюватимемо в посиленому режимі, щоб у місті був лад. Це доручення мера міста Ігоря Терехова, і воно має бути виконане», - наголосив перший віцемер.

Також він зазначив, що необхідно посилити роботу із суб'єктами підприємницької діяльності у питанні прибирання тротуарів від снігу та льоду і в разі невиконання ними Правил благоустрою території міста Харкова застосовувати адміністративну відповідальність.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, у місті очікується погіршення погодних умов. Сьогодні вдень пориви вітру сягатимуть 17-22 м/с, увечері та у першій половині ночі 15 січня - посилення вітру до 25-27 м/с. Також на дорогах очікується ожеледиця.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини