Ігор Терехов: Бюджет міста Харкова на 2022 рік спрямований на розвиток
22 грудня 2021 13:57 Бюджет
Ігор Терехов: Бюджет міста Харкова на 2022 рік спрямований на розвиток Бюджет Харківської міської територіальної громади на 2022 рік є соціально орієнтованим, а також спрямований на розвиток інфраструктури.

Про це Харківський міський голова Ігор Терехов заявив сьогодні, 22 грудня, на позачерговій сесії Харківської міської ради.

«Це соціально спрямований бюджет. Понад 40% видатків підуть на освіту, охорону здоров'я, соціальний захист, спорт, культуру. Ми вперше в країні створюємо швидку муніципальну допомогу. Ми передбачили збереження у бюджеті всіх пільг - на проїзд у громадському транспорті, оплату послуг ЖКГ, матеріальної допомоги нужденним. Покажіть ще хоч одне таке місто! Другий напрямок - це потужний розвиток інфраструктури: нові транспортні розв'язки, закупівля рухомого складу, будівництво Льодової арени, реконструкція стадіону «Металіст». Це бюджет розвитку міста. Харків'яни покладали на нас надію, що місто не стагнуватиме, а розвиватиметься, ставатиме кращим, ніж інші міста. І в цьому наше завдання», - наголосив Ігор Терехов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини