У міськраді розповіли, куди звертатися, якщо не працює «Картка харків'янина» для проїзду у транспорті
17 листопада 2021 14:55 Місто
У міськраді розповіли, куди звертатися, якщо не працює «Картка харків'янина» для проїзду у транспорті З усіма питаннями, пов'язаними з використанням картки харків'янина («X-card»), можна звертатися на номер «гарячої лінії»: 725-15-35.

Про це сьогодні, 17 листопада, повідомив куратор проєкту, директор КУ «Офіс реформ Харкова» Павло Столбовий.

За його словами, однією з основних проблем є те, що для проїзду у транспорті «Карткою харків'янина» намагаються скористатися одразу після її отримання. Насправді ж карта активується тільки з першого числа наступного місяця.

«Це питання часто постає при отриманні картки школярами. Якщо учневі видали картку у листопаді, то використовувати її як засіб оплати за проїзд у пасажирському транспорті він зможе лише з 1 грудня, після того, як корінець з картки буде переданий до КП «Харківпас», де й відбувається активація «Картки харків'янина». До цього моменту необхідно користуватися карткою «E-ticket», - зазначив Павло Столбовий.

Він також повідомив, що після звернення заявників на номер «гарячої лінії» 725-15-35 переважна більшість проблемних питань була розв'язана.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини