У Холодногірському районі відновили понад 600 метрів внутрішньобудинкових систем
11 листопада 2021 14:00 ЖКГ
У Холодногірському районі відновили понад 600 метрів внутрішньобудинкових систем Бригади КП «Харківводоканал» у рамках підготовки об'єктів до роботи в осінньо-зимовий період відновили 616 метрів внутрішньобудинкових систем водопостачання та водовідведення у будинках Холодногірського району.

Про це повідомила начальник дільниці Холодногірського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Олена Фольверко.

«Заплановані на поточний рік ремонтні роботи на внутрішньобудинкових комунікаціях водопостачання та водовідведення у будинках Холодногірського району завершили достроково. Але ревізійні та аварійно-відновлювальні заміни на внутрішньобудинкових мережах ведемо цілий рік. Так, сьогодні відновлюємо 100 метрів комунікацій холодного водопостачання на вул. Слов'янській, 6. За літній період великі обсяги робіт на внутрішньобудинкових системах водопостачання виконали у будинках на вул. Ігоря Муратова, 26 та 30, вул. Золочівській, 28 та 28-а, у пров. Золочівському, 1. Капітально відремонтували мережі водовідведення у будинку на вул. Рельєфній, 1-а», - повідомила Олена Фольверко.

За її словами, під час ремонтних робіт на внутрішньобудинкових комунікаціях також встановлюється нова запірна арматура. Крім того, крім внутрішньобудинкових мереж, обстежується стан зливової каналізації.

«Обстежуємо не лише внутрішньобудинкові мережі, а й стан зливових систем. Так, у будинку на вул. Великій Панасівській, 34 замінили 22 метри аварійної зливової каналізації. Цього року проведено технічне обслуговування в усіх будинках, які перебувають у зоні відповідальності працівників нашої ділянки. Але аварійно-відновлювальні роботи на внутрішньобудинкових мережах ведемо постійно, реагуємо на всі звернення мешканців», - підкреслила начальник дільниці Холодногірського району.

Олена Фольверко зазначила, що після завершення заміни внутрішньобудинкових систем зменшиться аварійність мереж водопостачання та водовідведення, а якість води у кранах харків'ян значно покращиться.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини