У Харкові громадський транспорт проходить щоденну дезінфекцію
29 жовтня 2021 15:04 Інфраструктура
У Харкові громадський транспорт проходить щоденну дезінфекцію У місті виконують увесь комплекс прибирання рухомого складу комунального громадського транспорту, включаючи вологе прибирання із застосуванням миючих та дезінфекційних засобів.

Як повідомив директор КП «Тролейбусне депо №2» Дмитро Липовий, після робочої зміни всі поверхні у тролейбусах та автобусах дезінфікують, використовуючи для цього спеціальний ефективний розчин.

«З квітня минулого року, коли в нашому житті з'явилася пандемія COVID-19, ми не лише виконуємо ретельне миття транспорту, а й щодня проводимо дезінфекцію. Йде ретельна обробка всіх поверхонь, з якими контактують пасажири: поручнів, валідаторів, сидінь, вікон, підлог. Це один із головних факторів захисту пасажирів від вірусу», - наголосив Дмитро Липовий.

Крім того, він зазначив, що всі водії в повному обсязі забезпечені індивідуальними засобами захисту, дезінфіційними засобами, якими за потреби можуть скористатися пасажири.

Зазначимо, що «Тролейбусне депо №2» обслуговує 220 тролейбусів та 150 автобусів, які курсують на муніципальних маршрутах.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини