Василь Скопенко: «Тепломережі» готові розпочати опалювальний сезон у встановлені терміни
27 вересня 2021 14:05 ЖКГ
Василь Скопенко: «Тепломережі» готові розпочати опалювальний сезон у встановлені терміни КП «Харківські теплові мережі» практично готове до початку опалювального сезону.

Про це сьогодні, 27 вересня, повідомив журналістам генеральний директор підприємства Василь Скопенко.

За його словами, заповненість теплоносієм магістральних мереж становить зараз 97%, внутрішньоквартальних та внутрішньобудинкових - 70-75%.

«Йдемо з випередженням плану у порівнянні з минулим роком. І це говорить про те, що в опалювальний сезон ми увійдемо вчасно, нормально і повністю підготовленими. Капітальні ремонти котелень та котлів вже закінчені або перебувають на стадії завершення. Ми готові почати опалювальний сезон у встановлені терміни і чекаємо відповідного розпорядження керівника міста. Як завжди, спочатку тепло буде подаватися в об'єкти соціально-культурної сфери, а потім поступово - у житлові будинки», - підкреслив Василь Скопенко.

Також він повідомив, що КП «ХТМ» в якості передоплати за жовтневий газ перерахувало НАК «Нафтогаз України» 140 млн грн, повністю виконавши всі договірні умови.

За словами Василя Скопенка, на підприємстві сформовано 74 аварійні бригади, які забезпечені необхідними матеріалами та обладнанням для проведення термінових робіт на мережах.

«А що стосується тарифів на тепло і гарячу воду, то тут є жорстка позиція секретаря міськради Ігоря Терехова, що в цей опалювальний період вони не змінюватимуться», - нагадав Василь Скопенко.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини