У місті приділяють особливу увагу гармонійному розвитку молоді
17 травня 2021 17:26 Освіта
У місті приділяють особливу увагу гармонійному розвитку молоді Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 17 травня, відвідав Дитячу музичну школу № 8 ім. П. Д. Гайдамаки в Індустріальному районі (пров. Миру, 3).

Ігор Терехов поспілкувався з викладачами і учнями школи, а також ознайомився з творчими роботами учнів. Він зазначив, що міська влада зацікавлена ​​в гармонійному розвитку підростаючого покоління і приділяє цьому особливу увагу.

«Мені провели невелику екскурсію школою, і, зізнаюся, я був вражений. Мені багато що сподобалося, починаючи від гри семирічного віолончеліста Кузьми і закінчуючи сучасними класами. Дуже важливо, щоб підростаюче покоління розвивалося: навчалося грі на піаніно і віолончелі, вчило сольфеджіо або малювала аквареллю. Це все - складові гармонійного розвитку наших дітей, і ми будемо приділяти цьому увагу», - зазначив Ігор Терехов.

Як розповіла директор школи Світлана Ліцкевич, матеріально-технічна база школи регулярно оновлюється, а також проводиться ремонт навчальних класів. Так, за останні п'ять років в школі повністю відремонтували навчальні аудиторії, коридори, санвузли і гардероб. Також найближчим часом відремонтують класи в цокольному приміщенні, які планують віддати художньому відділенню.

Зазначимо, на сьогодні в школі естетичного виховання навчаються 257 учнів. В установі працюють два відділення: музичне та театрально-художнє (класи скрипки, віолончелі, флейти, саксофона, сольного співу, сценічна практика, акторська майстерність, декоративно-прикладне мистецтво, живопис та ін).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини