Відбувся фінал міського конкурсу «Учень року-2021»
30 березня 2021 10:17 Освіта
Відбувся фінал міського конкурсу «Учень року-2021» Фінал міського конкурсу «Учень року-2021» пройшов у харківській школі №151.

За звання «Учень року» боролися 28 кращих школярів Харкова у чотирьох номінаціях: «Інтелектуал», «Лідер», «Спортсмен» та «Творча особистість». За підсумками заключного етапу конкурсу було визначено 20 переможців.

Фіналісти пройшли три випробування: відгадували п'ять видатних особистостей за запропонованими підказками, демонстрували ораторські здібності і презентували власні досягнення.

Конкурсантів оцінювало журі, до складу якого увійшли викладачі Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди, Харківської державної академії фізичної культури, представники Молодіжної ради при Харківському міському голові, тренери, судді спортивних змагань і фестивалів мистецтв, а також переможці конкурсу «Учень року» попередніх років.

З фотозвітом про захід можна ознайомитися тут.
  
Зазначимо, що конкурс «Учень року» проводиться в Харкові щорічно з метою підтримки і розвитку інтелектуального, творчого і спортивного потенціалу молоді та створення сприятливих умов для її самореалізації. Переможці конкурсу протягом року щомісяця отримують стипендію Харківського міського голови «Обдарованість», яка становить 600 грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини