У Харкові пройде Весняний фестиваль креативних індустрій
22 березня 2021 12:54 Суспільство
У Харкові пройде Весняний фестиваль креативних індустрій Весняний фестиваль креативних індустрій «Create Kharkiv Business Education 2021» відбудеться 9-10 квітня в «Promodo Hub» (вул. Отакара Яроша, 18).

Як зазначили організатори, фестиваль покликаний об'єднати бізнес, креативну молодь, харків'ян і гостей міста. В рамках заходу пройде серія панельних освітніх дискусій та навчальних тренінгів за участю експертів в області цифрових технологій, реклами, блогінгу, шоу-бізнесу, мистецтва тощо. 

9 квітня відбудеться серія виступів, під час яких спікери творчих професій розглянуть вплив пандемії коронавірусу на індустрію. Зокрема, заплановано виступи на такі теми: «Чи змінює творчість світ?», «Якою буде культура творчості після пандемії?»,  «Як віртуальні реалії можуть змінити креативні індустрії?». 

10 квітня відбудеться конференція «InstaBoom 4.0», в рамках якої експерти розкажуть про методи просування креативних індустрій і бізнесу у таких соціальних мережах, як «Instagram», «Youtube» і «TikTok», а також розглянуть можливі шляхи монетизації таланту через зазначені ресурси.  Після тренінгів відбудеться fashion-показ від харківських дизайнерів за участю блогерів. 

Упродовж двох днів фестивалю також буде функціонувати арт-простір: картини, скульптури, фотозона, DJ-сет, виступ камерного оркестру та нетворкінг. 

До участі у фестивалі запрошуються представники креативної індустрії, бізнесу, експерти моди і стилю, а також всі бажаючі.

Приєднатися до події можна буде в тому числі онлайн. Для участі у фестивалі необхідно зареєструватися, перейшовши за посиланням. 

Офіційне відкриття заходу – 9 квітня о 13:00. З більше детальною інформацією про фестиваль можна ознайомитися тут.

Фестиваль проводить управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Харківської міської ради за підтримки секретаря Харківської  міської ради Ігоря Терехова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини