Ігор Терехов зустрівся з жителями Київського району
14 лютого 2021 15:35 ЖКГ
Ігор Терехов зустрівся з жителями Київського району Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 14 лютого, провів кілька зустрічей з жителями Київського району, на яких обговорювалися житлово-комунальні проблеми, що хвилюють городян.

Протягом кількох годин він спілкувався з жителями будинків на вул. Гвардійців Широнінців, 125, вул. Наталії Ужвій, 86-90, вул. Валентинівській, 3, вул. Барабашова, 38, 38-а, вул. Шевченка, 333, 335, 337. Харків'яни просили надати допомогу в ремонті під'їздів, благоустрої прибудинкової території, встановленні теплових лічильників. Одразу ж на місці відповідні доручення були дані директорам профільних департаментів та комунальних підприємств.

«Ми чимало роботи вже плануємо на весну. Це буде комплексний благоустрій дворів із сучасними впорядкованими локаціями, зонами для відпочинку дітей і дорослих. Також відремонтуємо тротуари, покрівлі будинків і під'їзди з заміною старих вікон на сучасні. Немало городян просили сьогодні встановити загальнобудинкові прилади обліку теплової енергії, і ми виконаємо всі ці прохання», - зазначив Ігор Терехов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини