Послуга сурдоперекладача з'явилася в лікарнях і райадміністраціях
28 січня 2021 13:47 Суспільство
Послуга сурдоперекладача з'явилася в лікарнях і райадміністраціях В установах органів місцевого самоврядування міста Харкова з'явилися планшети для сурдоперекладу, які полегшують комунікацію людям з вадами слуху.

Як повідомили сьогодні, 28 січня, в Департаменті цифрової трансформації, щоб отримати цю послугу, необхідно звернутися до адміністратора або інформатора установи. За допомогою відеозв'язку працівник підключається до сурдоперекладача, який у режимі онлайн допомагає заявнику отримати необхідну послугу.

На сьогодні планшети вже з'явилися в усіх районних адміністраціях міста Харкова, в управліннях соціального захисту населення, у всіх закладах охорони здоров'я міста, в Міському центрі реінтеграції безпритульних осіб, у Будинку нерухомості.

Зазначимо, раніше допомога сурдоперекладача стала доступною в Регіональному центрі послуг, також вона надається в центрах соцпослуг «Прозорий офіс» Київського та Шевченківського районів.

Незабаром планшети для сурдоперекладу з'являться в КП «Харківводоканал», КП «Харківські теплові мережі», у всіх центрах надання адміністративних послуг і в приймальні Харківського міського голови.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини