У метро продовжують встановлювати турнікети для оплати проїзду банківською картою
15 грудня 2020 09:56 Інфраструктура
У метро продовжують встановлювати турнікети для оплати проїзду банківською картою Турнікети для безконтактної оплати проїзду в Харківському метрополітені запрацюють у середу, 16 грудня, на станціях метро «Героїв Праці», «Студентська», «Академіка Павлова» та «Академіка Барабашова».

Як повідомили в Департаменті цифрової трансформації, апарати для оплати проїзду банківською картою будуть встановлені у вестибюлях №1 і 2 на ст. м. «Героїв Праці», у вестибюлях №1 на ст. м. «Студентська» і ст. м. «Академіка Павлова», а також у вестибюлі №2 на ст. м. «Академіка Барабашова».

Зазначимо, що система оплати проїзду в Харківському метрополітені банківськими картами почала працювати у вересні. Турнікети для безконтактної оплати проїзду вже встановлені у вестибюлях на станціях метро «Держпром», «Метробудівників», «Архітектора Бекетова», «23 Серпня», «Ботанічний сад», «Університет», «Імені О. С. Масельського», «Армійська», «Тракторний завод», «Спортивна», «Завод імені Малишева», «Захисників України», «Академіка Барабашова», «Проспект Гагаріна», «Пушкінська», «Олексіївська», «Перемога», «Індустріальна», «Палац спорту», «Холодна Гора», «Південний вокзал» і «Центральний ринок».

Нагадаємо, що оплата проїзду банківськими картами впроваджена в рамках розширення системи «E-ticket». Проєкт реалізується Харківською міською радою спільно з компанією «VISA», компанією-інвестором «Платіжний центр» і АТ «Ощадбанк», який обслуговує банківські транзакції. При цьому кошти з міського бюджету не виділялися.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини