Ігор Терехов обраний секретарем міської ради
09 грудня 2020 13:14 Місто
Ігор Терехов обраний секретарем міської ради Секретарем Харківської міської ради 8-го скликання обрали Ігоря Терехова.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 9 грудня, на сесії міської ради. В результаті таємного голосування кандидатуру Ігоря Терехова підтримали 73 з 75 тих, хто голосував.

Як повідомив головуючий на сесії Олександр Новак, обрати Ігоря Терехова секретарем міськради запропонував Харківський міський голова Геннадій Кернес, який знаходиться на лікуванні в німецькій клініці «Шаріте».

Зазначимо, що з вересня 2015 року Ігор Терехов працював першим заступником голови Харківської міської ради. Нагороджений Почесною грамотою виконавчого комітету Харківської міської ради, Почесною відзнакою міського голови «За старанність. 350 років заснування Харкова 1654–2004», Почесною грамотою обласної державної адміністрації та обласної ради, Почесною грамотою Верховної Ради України, орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, відзнакою Харківської обласної ради «Слобожанська Слава». Указом Президента України у 2007 році йому було присвоєно почесне звання «Заслужений економіст України». Має науковий ступінь кандидата наук з державного управління.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини