«Харківводоканал» підготував об'єкти водопостачання до роботи в осінньо-зимовий період за графіком
03 грудня 2020 15:11 ЖКГ
«Харківводоканал» підготував об'єкти водопостачання до роботи в осінньо-зимовий період за графіком На комунальному підприємстві «Харківводоканал» комплекс заходів з підготовки об'єктів водопостачання до експлуатації в осінньо-зимовий період був проведений відповідно до графіка.

Про це сьогодні, 3 грудня, повідомив заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Микола Завада.

«У рамках заходів ми провели планово-попереджувальні роботи на всіх водопровідних насосних станціях і резервуарах, капітальні та поточні ремонти електричного і механічного обладнання. Замінили 125 гідрантів, провели заміну люків, засувок і ремонти колодязів. Переклали 24,2 км аварійних і технічно зношених мереж водопостачання, ведемо перекладку внутрішньоквартальних та внутрішньобудинкових водоводів. Загалом до кінця року плануємо замінити близько 25 км мереж холодного водопостачання», - зазначив Микола Завада.

За його словами, на сьогоднішній день бригади підприємства замінили 140 м водоводу діаметром 300 мм по вул. Великій Панасівській, завершується перекладка мереж по вул. Проскури, 14. Також до кінця року заплановані ремонтні роботи на аварійній ділянці по вул. Баркалова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини