У Харкові перекладають рекордну кількість магістральних тепломереж
29 вересня 2020 12:53 ЖКГ
У Харкові перекладають рекордну кількість магістральних тепломереж Цього року в Харкові планується замінити 85 км магістральних і внутрішньоквартальних теплових мереж, а також мереж гарячого водопостачання.

Про це повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

Він нагадав, що торік у місті було перекладено 52,5 км труб.

«Ми пішли на безпрецедентний крок і перекладаємо велику кількість магістральних тепломереж, причому за сучасними технологіями - з трубами в поліуретановому утеплювачі. Для цього були виділені кошти з міського бюджету і залучені кошти Світового банку. Зараз у всіх районах ведуться роботи з перекладки магістральних систем теплопостачання. Думаю, до 15 жовтня Харків буде готовий до того, щоб стабільно провести опалювальний сезон», - зазначив Ігор Терехов.

За даними КП «Харківські теплові мережі», на 1 вересня у місті було перекладено 40,3 км магістральних і внутрішньоквартальних теплових мереж, а також мереж гарячого водопостачання. Наймасштабніші роботи були проведені у пров. Забайкальському, Садовому проїзді, Стадіонному проїзді, по вул. Броненосця «Потьомкін», вул. Богдана Хмельницького, вул. Амосова. Завершуються роботи по вул. Фонвізіна, пров. Слюсарному, вул. Киргизькій, вул. Івана Камишева, вул. Дніпровській та ін. Йдуть роботи по пр. Московському, пр. Індустріальному, пр. Тракторобудівників, вул. Шевченка.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини