У Московському районі пройшла зустріч з батьками
23 вересня 2020 21:35 Освіта
У Московському районі пройшла зустріч з батьками Зустріч першого заступника міського голови Ігоря Терехова, керівників галузі освіти міста Харкова з батьками вихованців дитсадків та учнів шкіл Московського району відбулася сьогодні, 23 вересня, у Харківській гімназії №144.

Нагадаємо, це традиційні зустрічі з батьківською громадськістю, які проводяться у Харкові вже четвертий рік. Саме на цих зустрічах батьки можуть звернутися до міської влади з будь-яким проханням - про поліпшення матеріально-технічного стану навчального закладу, ремонт тощо.

На сьогоднішній зустрічі представники батьківських комітетів озвучили різноманітні пропозиції. Наприклад, батьки учнів зі школи №42 попросили встановити огорожу навколо навчального закладу і провести відеоспостереження. З проханням про асфальтування території звернулися зі шкіл №31, 156, 177 і дитсадків №55, 137, 174, 198, 199, 292, 367. Також заплановані ремонти туалетів у школі №64 та вхідної групи у Школі юних моряків, заміна вікон у дитсадках №33, 58, 367 і школі №128, встановлення ігрових майданчиків і павільйонів у дитсадках №33, 39, 80, 270, 317, 363 та ін.

Підбиваючи підсумки зустрічі, Ігор Терехов зазначив, що деякі прохання, які не вимагають великого фінансування, будуть виконані ще цього року.

«Питань прозвучало багато, і ми записали їх усі. Там,  де можливо, зробимо найближчим часом - вікна, павільйони, відеоспостереження, ремонти невеликі. Треба приводити до ладу запасні виходи у дитсадках і школах, які не використовувалися до пандемії, оскільки зараз там організовані роздільні потоки дітей. З асфальтуванням, звичайно, складніше, і більшість цих робіт ми вносимо до плану на 2021 рік. Спробуємо максимально все виконати», - підкреслив Ігор Терехов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини