Геннадій Кернес: Дорогу через «Барабашово» побудуємо за рік
20 грудня 2019 20:06 Місто
Геннадій Кернес: Дорогу через «Барабашово» побудуємо за рік Будівництво дороги через ринок «Барабашово» почнеться наступного року з боку супермаркету «Рост», і всі роботи закінчаться за рік.

Про це Харківський міський голова Геннадій Кернес повідомив у програмі «Город Х» на «7-му каналі».

«Вулиця Академіка Павлова і проспект Ювілейний - завантажені магістралі саме в районі ринку «Барабашово». Там ні пройти, ні проїхати, машини навіть на трамвайних лініях стоять. І якщо у нас є можливість, а ця можливість була закладена в усіх генеральних планах з 1953 року, то чому нам не реалізувати цей проєкт? Там «червоні лінії», за якими не можна було нічого будувати. Всі давно попереджені. Фельдман про це знав ще у 1997 році, отримавши відповідне рішення виконкому», - розповів Геннадій Кернес.

Міський голова підкреслив, що всі підприємці, які працюють у районі будівництва майбутньої дороги, отримають нові робочі місця «за набагато меншими тарифами, ніж у Фельдмана, і з кращими умовами праці».

Геннадій Кернес також нагадав, що на сьогоднішній день концерн «АВЕК» та афілійовані з ним структури заборгували понад 57 млн грн плати за землю. І місто вже домоглося у суді першої інстанції повернення 12 млн грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини