У Харкові пройшов всеукраїнський турнір з самбо
24 листопада 2019 16:25 Спорт
У Харкові пройшов всеукраїнський турнір з самбо IV Відкритий всеукраїнський турнір з боротьби самбо, присвячений майстрові спорту міжнародного класу Олегу Кармазінському, відбувся сьогодні, 24 листопада, у спортивному комплексі «Локомотив».

Змагання проводилися на призи президента Харківської асоціації спортивних та бойових єдиноборств Юрія Даниляка. У турнірі взяли участь найсильніші спортсмени спортивного та бойового розділів самбо, а також кращі представники дзюдо, ММА, рукопашного бою та інших єдиноборств - всього близько 150 борців з Харкова, Дніпра, Одеси, Запоріжжя, Києва, Донецька, Луганська, Хмельницького та інших міст.

У відкритті турніру взяв участь заступник міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко, який привітав учасників змагань та побажав їм успішних поєдинків.

«Бажаю вам перемог не тільки на татамі, а й у житті. Також велика подяка всім організаторам турніру, які розвивають спорт у Харкові та в Україні», - сказав Костянтин Лобойченко.

Головний тренер національної збірної команди України з самбо Михайло Руденко зазначив, що в останні роки цей вид спорту в країні дійсно розвивається великими темпами.

«Про це свідчить функціонування шкільної програми з самбо, проведення чемпіонатів серед силових структур, а також те, що імена таких українських самбістів, як Анастасія Сапсай, Владислав Руднєв, Анатолій Волошин відомі у цьому виді спорту в усьому світі. І це все завдяки тому, що в Україні є люди, яким не байдуже самбо, які живуть цим», - підкреслив Михайло Руденко та вручив Юрію Даниляку почесну грамоту Міністерства молоді та спорту України.

За словами організатора турніру Юрія Даниляка, наступного року ці змагання планується зробити міжнародними та кваліфікаційними для українських учасників - переможці отримуватимуть звання майстра спорту України.

Зазначимо, що напередодні в рамках турніру були проведені змагання з самбо серед дітей, в яких взяли участь близько 500 юних спортсменів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини