Геннадій Кернес: Підприємці з «Барабашово» отримають нові комфортні робочі місця
18 вересня 2019 15:53 Місто
Геннадій Кернес: Підприємці з «Барабашово» отримають нові комфортні робочі місця Всі підприємці, які залишать свої робочі місця через будівництво нової дороги через ТЦ «Барабашово», отримають комфортні павільйони на новому місці.

Про це сьогодні, 18 вересня, на робочій зустрічі з підприємцями повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес.

Він нагадав, що на останній сесії міськради було створене КП «Міський торговий ринок». За цим підприємством будуть закріплені земельні ділянки, які мають статус вільних на «Барабашово». Також КП отримає 2,5 га землі біля пр. Ювілейного - територію колишнього таксопарку. Саме тут будуть встановлені павільйони для підприємців, яких переселять у зв'язку з будівництвом дороги.

«Ви зможете укласти з комунальним підприємством договори на інших умовах - пільгових, правильних і законних. На цьому майданчику все буде обладнано за останнім словом техніки, з сучасними заходами протипожежної безпеки. Коли ви вступите в договірні відносини з містом, то забудете часи роботи з Фельдманом, як моторошний сон. І нова магістраль дасть можливість привернути до ваших торгових точок увагу покупців», - зазначив Геннадій Кернес.

Також він доручив відновити на регулярній основі зустрічі з ініціативною групою підприємців, які борються проти поборів з боку концерну «АВЕК».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини