У міськраді прокоментували необхідність ремонту на Полтавському Шляху
03 вересня 2019 16:52 Місто
У міськраді прокоментували необхідність ремонту на Полтавському Шляху Великовантажні автомобілі фактично зруйнували дорожнє покриття на одній з ділянок вул. Полтавський Шлях, і тепер її необхідно відремонтувати у найкоротші терміни.

Про це сьогодні, 3 вересня, повідомив директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан, коментуючи необхідність тимчасово перекрити рух транспорту на цій ділянці.

За його словами, після обвалення мосту на Окружній дорозі великовантажні автомобілі стали активно їздити через магістральні вулиці міста, зокрема, Полтавським шляхом.

Сергій Дульфан нагадав, що київський напрям є одним із найбільш завантажених, з дуже високим транспортним потоком при в'їзді до Харкова.

«Після того, як транзитний транспорт, який раніше йшов по Окружній дорозі, пішов через місто, навантаження на дорогу зросло у багато разів. Найчастіше великовантажний транспорт йде з серйозним перевантаженням. За цим має стежити «Укртрансбезпека»: у них є для цього спеціальні, в тому числі мобільні, вагові комплекси, але ця робота не ведеться. В результаті, почалося руйнування дорожнього покриття, з'явилася так звана колійність - коли на дорозі, у місці, де найчастіше проходять колеса, з'являються прогини. Легкові автомобілі на цій ділянці вже зачіпають їх днищем. До того ж почав тріскатися асфальт, тому цю ділянку дороги необхідно повністю поміняти. Ми знаємо, що там дуже значний рух, тому потрібно трохи потерпіти, адже якщо не відремонтувати цю дорогу зараз, то вона повністю зруйнується, і в подальшому можуть виникнути серйозні проблеми», - зазначив Сергій Дульфан.

За його словами, ремонтні роботи можуть тривати 10-12 днів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини