Випускникам Харківського медичного університету вручили дипломи
27 червня 2019 14:17 Освіта
Випускникам Харківського медичного університету вручили дипломи Церемонія вручення дипломів випускникам Харківського національного медичного університету пройшла сьогодні, 27 червня, у Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М. В. Лисенка.

Під час свята голова вченої ради ХНМУ Володимир Лісовий повідомив, що це вже 205-й випуск лікарів харківської вищої медичної школи.

«Це дуже зворушлива і важлива подія для Харкова, Харківської області та України в цілому. Сьогодні ми випускаємо близько 1150 лікарів, з яких 450 - іноземці. Наші випускники затребувані завжди і всюди, тому я впевнений, що всі вони тепер працюватимуть на благо своїх країн, допомагаючи людям зберегти здоров'я», - зазначив Володимир Лісовий.

Заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан побажала випускникам успішної роботи.

«Для Харкова, області та України отримати відразу таку кількість відмінно підготовлених фахівців - дуже важливо і необхідно. Лікар - це не просто професія, а велика місія. Відтепер ви припиняєте належати собі, а починаєте належати людям, які звертатимуться до вас по допомогу. І від того, як ви виконаєте цю місію, як ви застосуєте отримані знання, залежатиме все ваше життя і ваше майбутнє. Вам випало серйозне життєве випробування, і я вам бажаю пройти його, високо піднявши голову, з гідністю, а також досягти в житті всіх поставлених цілей», - зазначила Світлана Горбунова-Рубан.

Після урочистої частини та вручення дипломів з відзнакою випускники принесли клятву Гіппократа.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини