«Kharkiv Fashion» обмінюється досвідом з «Arab Fashion Week»
03 травня 2019 16:16 Міжнародне співробітництво
«Kharkiv Fashion» обмінюється досвідом з «Arab Fashion Week» Делегація організаторів фестивалю «Kharkiv Fashion» відвідала Арабський тиждень моди, який проходив у Дубаї (ОАЕ) з 24 по 28 квітня.

На подіумі були представлені кращі колекції «от кутюр» іменитих дизайнерів з усього світу.

За словами начальника управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради Вікторії Грецької-Миргородської, організатори «Kharkiv Fashion» з кожним сезоном мають намір розширювати межі і робити харківський проект ще цікавішим як для гостей заходу, так і для дизайнерів.

Як приклад вона привела відкриття унікального магазину в Дубаї, який стане не тільки місцем для шопінгу, але і платформою для самореалізації арабських дизайнерів у всьому регіоні. За допомогою передових інноваційних технологій магазин перетвориться на місце проведення Арабського тижня моди, що дозволить гостям заходу робити покупки, не відходячи від подіуму. Він обіцяє стати новим трендом у концептах великих магазинів, а також прикладом нового досвіду в сфері роздрібної торгівлі.

«Вчитися потрібно у кращих. Тому, отримавши запрошення на «Arab Fashion Week», ми вирішили переймати досвід у наших колег, які роблять настільки значущий та іміджевий захід для міста і для країни вже багато років», - розповіла Вікторія Грецька-Миргородська.

Вона зазначила, що восени на гостей «Kharkiv Fashion» чекає багато сюрпризів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини