На вулицях Харкова з'явиться нова ілюмінація
05 лютого 2019 17:59 Місто
На вулицях Харкова з'явиться нова ілюмінація На центральних вулицях і великих проспектах міста Харкова буде встановлена ​​нова ілюмінація.

Цю тему сьогодні, 5 лютого, обговорили на робочій нараді з директорами профільних комунальних підприємств і департаментів, яку провів перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

За його словами, в минулі новорічні свята багатьом харків'янам сподобалися світлові композиції, які були встановлені в різних локаціях міста і користувалися великою популярністю у любителів фотографуватися.

«Зараз ми вивчаємо нові інсталяції і підбираємо місця, щоб до наступного Нового року Харків був освітлений і прикрашений абсолютно по-новому. Але святкова ілюмінація, яку ми хочемо оновити, буде, звичайно ж, вмикатися і в інші свята», - зазначив Ігор Терехов.

Крім того, міська влада планує встановити нове повсякденне освітлення для підсвічування вулиць і будівель у вечірній і нічний час.

«У нас багато гарних будівель, проспектів, наприклад, Московський, Гагаріна, Науки, які в нічний час виглядатимуть приголомшливо. Коли ми встановимо нову ілюмінацію, то нічний Харків заграє новими фарбами», - повідомив перший віце-мер.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини