Харків'ян запрошують на семінари з підготовки до подружнього життя
17 грудня 2018 15:02 Суспільство
Харків'ян запрошують на семінари з підготовки до подружнього життя У Харкові розпочала роботу Школа підготовки до сімейного життя «Сім'ї створюються для щастя».

Проект організований управлінням у справах сім'ї та молоді Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з благодійним фондом «Карітас» і Головним територіальним управлінням юстиції в Харківській області.

Записатися в Школу підготовки до сімейного життя можуть молоді сімейні пари, молодята, а також ті, хто тільки планує вступити у шлюб.

Заняття проходять у двох форматах:

- один тренінг, під час якого учасники отримують загальні рекомендації з ведення сімейного бюджету, гармонізації емоційних зв'язків із близькими, відповідального батьківства тощо;

- цикл тренінгів, на яких широко розкриваються різні аспекти сімейного життя, формуються знання і навички щодо недопущення сімейних конфліктів, відповідального ставлення до народження й виховання дітей.

Тренінги проводяться щотижня по четвергах з 18:30 за адресою: вул. Молочна, 3, 2-й поверх (БФ «Карітас»). Контактні телефони: (050) 343-6971, (063) 723-7189.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини