У Харкові підбили підсумки проекту «Школа сучасного чиновника»
30 листопада 2018 13:44 Суспільство
У Харкові підбили підсумки проекту «Школа сучасного чиновника» Унікальний для України проект «Школа сучасного чиновника», який складається з навчальних тренінгів, пройшов з 25 вересня по 29 листопада в Харкові.

Напередодні, після завершального заняття з командоутворення, відбулося урочисте вручення сертифікатів про проходження курсу.

«Всі учасники відзначають зміни, що відбулися з ними за час проекту. Вони почали більше спілкуватися один з одним, стали справжньою командою. Такі проекти дають можливість удосконалювати свої навички, ставити перед собою більш високі цілі та досягати їх. Це дуже важливо для особистісного розвитку», - зазначила начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська.

За час навчання учасники отримали можливість удосконалити свої навички публічних виступів, систематизувати принципи та алгоритми тайм-менеджменту і постановки цілей, практичні вміння та навички в особистій ефективності, лідерстві, освоїти нові техніки виходу зі стресових ситуацій.

Довідка. «Школа сучасного чиновника» стала одним із переможців конкурсу інноваційно-інвестиційних та іміджевих проектів у 2018 році. Проект реалізований за підтримки Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів, а також громадської організації «Правовий центр «Сприяння та розвиток».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини