Почалася реєстрація на форум «Харків: партнерство в туризмі»
25 квітня 2018 17:31 Суспільство
Почалася реєстрація на форум «Харків: партнерство в туризмі» Х Міжнародний туристичний форум «Харків: партнерство в туризмі» відбудеться 16-17 травня в готелі «Харків Палас».

Його темою стане збереження культурної спадщини та вплив цього процесу на розвиток туризму в містах. У форумі очікується участь спікерів зі Всесвітньої туристичної організації, з ЮНЕСКО, а також з міст-побратимів Харкова, які бували або подавали заявки на визнання їх культурною столицею Європи.

На заході обговорюватимуться актуальні питання розвитку туристичної інфраструктури сучасних міст. Учасники зможуть обмінятися досвідом з національними і зарубіжними фахівцями, встановити нові контакти, зміцнити партнерські відносини.

В рамках форуму пройде міжнародна конференція «Збереження культурної спадщини міст в рамках розвитку туризму: вірність традиціям і погляд у майбутнє», а також буде організована інформаційна експозиція туристичного потенціалу іноземних міст-партнерів.

На секціях форуму до обговорення запропоновані такі теми, як зарубіжний і український досвід збереження культурної спадщини та державно-приватне партнерство в цих питаннях, сучасні тенденції розвитку індустрії зустрічей, досвід міжнародного співробітництва між конвенційними бюро та ін.

Зареєструватися на участь у Х Міжнародному туристичному форумі «Харків: партнерство в туризмі» можна тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини