У Харкові продовжиться ремонт основних автомагістралей
07 лютого 2018 17:10 Інфраструктура
У Харкові продовжиться ремонт основних автомагістралей Цього року в Харкові планують закінчити реконструкцію Московського проспекту і вулиці Клочківської.

Про це на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста Харківської міської ради повідомив директор Департаменту будівництва і дорожнього господарства Володимир Чумаков.

Також дорожники планують виконати ремонт на вулицях Леся Сердюка, Гвардійців Широнінців, Академіка Павлова, Героїв Праці, частини пр. Тракторобудівників, закінчити капремонт пр. Любові Малої, вул. Великої Панасівської, вул. Довгалевського та ін.

«Велика увага приділяється внутрішньоквартальним дорогам. У 2017 році ми зробили капітальний ремонт за 212 адресами, що вдвічі більше, ніж позаминулого року. Думаю, в 2018 році буде зроблено не менше. Голови райадміністрацій подали узгоджені списки пріоритетних напрямків у кожному районі. Як тільки дозволить погода, відразу вийдемо на ремонт», - зазначив Володимир Чумаков.

Також, за його словами, будуть відремонтовані мости - Купецький, Новий (проїжджа частина), Кузинський шляхопровід, шляхопровід на пр. Льва Ландау, міст на Окружній дорозі, в районі Роганського житлового масиву та ін.

Загалом на проведення поточного та капітального ремонту доріг, утримання вулично-дорожньої мережі в Харкові на 2018 рік виділено майже 900 млн грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини