Харків'яни посіли призові місця на всеукраїнських змаганнях зі стрільби з лука
16 січня 2017 17:54 Спорт
Харків'яни посіли призові місця на всеукраїнських змаганнях зі стрільби з лука Відкриті Всеукраїнські змагання зі стрільби з лука «Кубок олімпійського чемпіона Віктора Рубана» пройшли з 12 по 15 січня в Школі вищої спортивної майстерності (Харків).

Всього в змаганнях взяли участь понад 170 спортсменів, серед яких - представники Сумської, Київської, Одеської, Чернігівської, Харківської областей, міста Києва, а також лучники з Казахстану.

14 січня спортсмени боролися за медалі в особистій першості. Перемогу серед чоловіків здобув Олексій Гунбін (Суми), друге місце посів Микита Кравчук (Харків, «Комунар»), третє - Леонід Дикань (Харків, «Комунар»). Кращою спортсменкою серед жінок стала Поліна Родіонова (Суми), друге місце посіла Дарина Павличенко (Харків), третє - Катерина Гугленко (Харків, «Комунар»).

У категорії «юнаки та дівчата (кадети) 2000 р.н. і молодше» переможцями стали харків'яни Володимир Каменський і Анна Болібок. У блочному луці у дорослій категорії в особистій першості також перемогли харківські лучники Олександр Соколов та Юлія Курсіна.

15 січня спортсмени боролися за медалі в командній першості. У класичному луці у чоловіків перемогу здобула команда «СДЮСШОР-1» (Харків), другою стала команда «Харків-1», третє місце посіла команда «ФСЛХО» (Харків). Серед жіночих команд також перемогу здобули харків'яни: перше місце у команди «Харків-1», срібним призером стала команда «Харків-2», бронзовим - команда «СДЮСШОР-1». У категорії «кадети» перемогла юнацька команда «Харків-1», серед кадеток - команда «ХДВУФК №1».

У командній першості в блочному луці серед чоловіків перемогу здобула команда «Харків-1», другими стали лучники ЦШВСМ з Києва, бронзу виграла команда СК «Стрілець» (Київ). У жінок перемогу здобула команда ЦШВСМ з Києва, другою стала команда «Харків-1», третьою - команда спортшколи з Києва.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини