Ігор Терехов зустрівся з батьками школярів Холодногірського району
28 грудня 2016 18:19 Суспільство
Ігор Терехов зустрівся з батьками школярів Холодногірського району Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов сьогодні, 28 грудня, провів зустріч із батьками школярів Холодногірського району в Харківській гімназії №152.

Прослухавши доповідь про досягнення навчальних закладів, перший віце-мер поділився планами міської влади на 2017 рік. Він розповів про те, що пріоритетом стане ремонт внутрішньоквартальних доріг, а також продовження реконструкції зоопарку і саду ім. Шевченка, подальше будівництво метро і центрів надання соціальних послуг. Ігор Терехов нагадав, що два таких центри зараз будуються в адміністраціях Київського та Шевченківського районів, а наступного року будуватимуться в Холодногірському, Новобаварському і Слобідському районах.

Перший заступник міського голови також повідомив, що в Харкові знижені норми споживання води в квартирах, де немає приладів обліку.

«Комунальні тарифи, які є на сьогоднішній день, дуже високі. Але їх встановлюємо не ми. Ті тарифи, які залежать від міської влади, ми намагаємося стримувати і навіть зменшувати. Ми пішли на те, що знизили норми споживання холодної води. І тепер за кожну людину з 1 січня треба буде платити на 15-20 гривень менше. Також збережемо тарифи на пасажирський транспорт і відповідні пільги», - зазначив Ігор Терехов.

Також він повідомив батькам, що з ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса школярам 1-4 класів було залишено безкоштовне харчування, як і молоко для першокласників.

«Якщо ж продукти дорожчатимуть, то ми додаватимемо ці гроші з бюджету, тобто діти не постраждають жодним чином», - підкреслив перший віце-мер.

Наприкінці зустрічі Ігор Терехов відповів на запитання батьків, пов'язані з ремонтом доріг у районі, освітленням на тих чи інших територіях, і взяв всі проблеми на контроль.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини