Геннадій Кернес висловлює співчуття рідним і близьким В'ячеслава Пивоварова
07 грудня 2016 13:55 Офіційно
Геннадій Кернес висловлює співчуття рідним і близьким В'ячеслава Пивоварова Харківський міський голова Геннадій Кернес, міська рада та її виконавчий комітет висловлюють співчуття рідним і близьким Почесного громадянина міста Харкова, колишнього генерального директора ДП «Завод ім. Малишева» В'ячеслава Пивоварова.

Він помер сьогодні, 7 грудня, на 81-му році життя після тривалої хвороби.

«Харківська міська рада, її виконавчий комітет та я особисто висловлюємо глибокі і щирі співчуття у зв'язку з непоправною втратою, що спіткала вас.

В'ячеслав В'ячеславович був людиною високого професіоналізму і порядності, справжнім лідером і ефективним управлінцем. Він присвятив своє життя заводу ім. Малишева, де пройшов усі щаблі професійного зростання. За його безпосередньої участі в Харкові і Харківській області було побудовано чимало важливих соціально-культурних об'єктів. Щира турбота про людей, земляків супроводжувала всю його трудову діяльність.

Ми поділяємо вашу скорботу в цей важкий час. Світла пам'ять про цю чудову людину назавжди залишиться в наших серцях», - говориться у співчутті.

Довідка. В'ячеслав Пивоваров очолював ДП «Завод ім. Малишева» в 1974-1991 роках. За його безпосередньої участі в Харкові були побудовані хірургічний і терапевтичний корпуси міської клінічної лікарні №17 та два корпуси обласного урологічного центру, сімейний гуртожиток по вул. Соїча, житлові будинки і гуртожиток по вул. Ковтуна. Також були побудовані і введені в експлуатацію Диканівські очисні споруди, а в Дергачах завершено будівництво філії заводу ім. Малишева з випуску мотоциклетних двигунів, залізнична платформа ст. «Дергачі», житлові будинки для співробітників підприємства і жителів міста.

В'ячеслав Пивоваров займався реконструкцією стадіону «Металіст», будівництвом готелів «Металіст» і «Старт», Меморіалу Слави в Лісопарку. За його участю був побудований дитячий табір в Старому Салтові та багато інших об'єктів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини