Затверджені кандидатури на здобуття щорічної премії міськради
19 жовтня 2016 17:14 Місто
Затверджені кандидатури на здобуття щорічної премії міськради Комісія з розгляду кандидатур на присудження щорічної Премії Харківської міської ради сьогодні, 19 жовтня, затвердила список кандидатів на отримання премії в 2016 році.

У засіданні взяли участь секретар Харківської міської ради Олександр Новак, заступники міського голови, директори департаментів, голови райадміністрацій, члени виконкому.

Цього року премії міськради будуть присуджені в 10-ти номінаціях: «Розвиток самоорганізації населення», «Промисловість, підприємництво, будівництво, транспорт і зв'язок», «Освіта і наука», «Охорона здоров'я та соціальний захист», «Розвиток фізичної культури і спорту», «Житлово-комунальне господарство, благоустрій та екологія», «Творчі досягнення», «Зміцнення міжнародних зв'язків», «Журналістика та засоби масової інформації», «Правове забезпечення діяльності місцевого самоврядування та зміцнення правопорядку».

Серед запропонованих 37-ми кандидатур на отримання премії - працівники комунальних підприємств, лікарі, журналісти, соціальні працівники, спортсмени, волонтери, голови вуличних комітетів, двірники тощо.

З повним списком кандидатур на присудження щорічної Премії Харківської міської ради можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, щорічна премія Харківської міської ради присуджується за вагомий внесок у вирішення соціально-економічних питань та розвиток місцевого самоврядування. Премія була заснована міськрадою в 2009 році, і за цей час її лауреатами стали 218 осіб.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини