На станції метро «Перемога» побудовано міні-депо для ремонту вагонів
19 серпня 2016 15:25 Інфраструктура
На станції метро «Перемога» побудовано міні-депо для ремонту вагонів На ст. м. «Перемога», яку сьогодні, 19 серпня, оглянув в ході робочої поїздки Президент України Петро Порошенко, працюватиме міні-депо з ремонту рухомого складу.

Як повідомила директор КП «Харківська дирекція будівництва метрополітену» Наталія Ліннік, ремонтна лінія розташована в тупиках станції. За її слова, міні-депо може працювати цілодобово, обслуговуючи одночасно два вагона.

Наталія Ліннік підкреслила, що, незважаючи на те, що ст. м. «Перемога» будувалася з перервами майже 25 років, 70% обсягу будівництва були виконані за останні три роки, коли міська влада взяла на себе зобов'язання ввести станцію в експлуатацію. В цілому, вартість об'єкта склала 608 млн грн, в т.ч. підземної частини станції - 555 млн грн.

«Сьогодні Президент України дав доручення, щоб будівництво метро в Харкові не зупинялося. У нас вже є інвестиційний проект, який передбачає подальше будівництво двох станцій - «Одеської» та «Державінської» - за рахунок коштів міського бюджету та міжнародних банків, будівництво на цій лінії електродепо і придбання нового рухомого складу. Саме цим напрямком ми і будемо тепер активно займатися», - зазначила Наталія Ліннік.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини