Приватний сектор Харкова приводять до ладу
24 травня 2016 17:04 ЖКГ
Приватний сектор Харкова приводять до ладу У приватному секторі по всьому місту Харкову йде робота із впорядкування його територій.

Про це сьогодні, 24 травня, на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста Харківської міськради повідомив директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков.

Він нагадав, що в Харкові нараховується близько 70 тис. приватних домоволодінь, у яких проживає близько 160 тис. чоловік.

За словами Романа Нехорошкова, за час двомісячника «Зелена весна» в приватному секторі працівники КП «Благоустрій міста Харкова» ліквідували близько 50 несанкціонованих звалищ, спиляли понад півсотні сухих дерев, а ще близько 160 - кронували. Крім того, були приведені до ладу 188 дитячих майданчиків, і майже на всі з них вже завезли пісок. Також заплановано покіс трави більш ніж на 600 вулицях приватного сектора.

Як повідомив Роман Нехорошков, за порушення правил благоустрою (як правило, за захаращення територій, що прилягають до приватних домоволодінь) з початку року було складено близько 200 адміністративних протоколів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини