Наступного тижня відкриється авіарейс Харків - Варшава
23 лютого 2016 16:47 Міжнародне співробітництво
Наступного тижня відкриється авіарейс Харків - Варшава Авіарейс Харків - Варшава почне свою роботу з 2 березня.

Про це сьогодні, 23 лютого, на зустрічі з Харківським міським головою Геннадієм Кернесом повідомив новий Генеральний консул Польщі в Харкові Януш Яблонський. За його словами, на відкриття рейсу прибуде перший заступник міністра закордонних справ Польщі.

«Це нові можливості для всіх. Політ займатиме всього 2 години 5 хвилин. Це буде більш вигідно для всіх, тому що зараз із Харкова треба летіти до Польщі через Київ. А так у харків'ян з'явиться можливість ще більше відкрити вікно в світ, тому що з Варшави є багато інших авіанапрямків», - зазначив Януш Яблонський.

Геннадій Кернес, у свою чергу, підкреслив, що Харків зацікавлений у відкритті нових авіарейсів.

«Це важливо для нас. Колись Міжнародний аеропорт «Харків» приймав рейси дуже часто. І у нас в місті є на що подивитися. Це чимало історичних пам'яток, цікаві парки, сквери, пам'ятники архітектури. Думаю, відкриття нового авіарейсу тільки посприяє розвитку наших відносин», - зазначив Геннадій Кернес.

Нагадаємо, що у пасажирів, що сідають у літак в Харкові, будуть короткі стикування з найпопулярнішими європейськими маршрутами, в тому числі в Стокгольм, Цюріх, Прагу, Дюссельдорф, Лондон, Амстердам, Париж, Женеву, Копенгаген, Брюссель, Гамбург.

Літаки з трьома класами обслуговування літатимуть із Харкова п'ять разів на тиждень. Аеропорт у Варшаві стане єдиним хабом в Західній Європі для пасажирів, які подорожують до/із Харкова за такими напрямками, як Нью-Йорк, Чикаго, Торонто і Пекін.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини