Місто закупить нові сміттєвози
09 лютого 2016 18:32 ЖКГ
Місто закупить нові сміттєвози Міська влада має намір закупити 10 сміттєвозів для вивезення негабаритних відходів.

Про це сьогодні, 9 лютого, на засіданні постійної комісії з питань ЖКГ, благоустрою та інженерної інфраструктури міста Харківської міської ради повідомив директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков.

Він повідомив, що департамент просить додатково виділити з бюджету міста 95,3 млн грн на програму розвитку ЖКГ в 2016 році.

З цієї суми, зокрема, 29 млн грн будуть спрямовані на поточний ремонт житлових будинків комунальної форми власності, 20 млн грн - на придбання 10 бункеровозів для негабаритного сміття для КП «Комплекс із вивозу побутових відходів», 15,3 млн грн - на нову снігоприбиральну техніку для КП «Харківблагоустрій», 3,9 млн грн - на будівельну техніку для КП «Харківспецбуд».

Як повідомив на засіданні комісії директор КП «КВПВ» Фазіль Аббасов, зараз негабаритне сміття у дворах житлових будинків працівники підприємства прибирають за допомогою тракторів Т-156 і лафетів, які вже морально застаріли.

«Нові бункеровози серйозно поліпшать наше становище. Вони дозволять нам мінімізувати витрати і, разом із тим, забезпечити якість прибирання прибудинкових територій», - зазначив Фазіль Аббасов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини