У Харкові борються з бурульками
19 січня 2016 15:21 ЖКГ
У Харкові борються з бурульками До харківських комунальників надійшло близько 500 заявок на зняття бурульок і криги з дахів будинків.

Як повідомила сьогодні, 19 січня, начальник відділу поточного ремонту КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» Тетяна Аляб'єва, роботи ведуться у всіх районах міста, і вже виконано 179 заявок.

«Наше підприємство активно займається зняттям бурульок і криги по всьому Харкову. Фахівці працюють за 200 заявками і продовжуватимуть далі цю роботу. Заявки надходять протягом дня, потім вони аналізуються, після чого визначаються пріоритетні житлові будинки, біля яких люди ходять найчастіше. Це, в першу чергу, «червоні лінії» центральних вулиць, це будинки з під'їздами без козирків, а також будинки, де скатні покрівлі виступають над тротуарами або де над пішохідними доріжками є вимощення», - повідомила Тетяна Аляб'єва.

Як зазначив інженер КП «ХРБП» В'ячеслав Горбунов, мешканців попереджають про те, що на їхньому будинку проводитимуться роботи зі зняття бурульок. Також територію обов'язково огороджують сигнальною стрічкою.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини