Департамент підприємництва запустив оновлений портал «Інвестиційний атлас міста Харкова»
25 грудня 2015 15:53 Економіка
Департамент підприємництва запустив оновлений портал «Інвестиційний атлас міста Харкова» Департамент підприємництва та споживчого ринку представив оновлений портал «Інвестиційний атлас міста Харкова» і його англомовну версію.

Тепер інтернет-ресурс є інтерактивною системою, покликаною сформувати у потенційних інвесторів об'єктивне уявлення про інвестиційний потенціал міста Харкова. Зокрема, на порталі розміщена інформація про національні, студентські проекти, інвестиційні кластери міста, а також інвестиційний потенціал та інвестиційні переваги Харкова. У цих же розділах можна ознайомитися з міською статистикою.

Крім того, функціонує англомовна версія інтернет-ресурсу для іноземних компаній, що бажають працювати в місті Харкові або зміцнити вже існуючі позиції на місцевому ринку.

Найближчим часом на порталі з урахуванням міжнародних стандартів буде впроваджена система дистанційного консультування суб'єктів господарської діяльності з розроблення бізнес-планів, інвестиційних проектів тощо. Стануть доступними нові сервіси, що представлятимуть інформацію про розвиток інноваційного підприємництва і механізми залучення інвестицій у високотехнологічні кластери.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини