Відкрився реконструйований клуб за місцем проживання «Гармонія»
08 жовтня 2015 18:11 Суспільство
Відкрився реконструйований клуб за місцем проживання «Гармонія» Відкриття реконструйованого клубу за місцем проживання «Гармонія» відбулося сьогодні, 8 жовтня, в Харкові, по Садовому проїзду, 9.

Як повідомив директор КП «Харківський міський комплексний центр клубів за місцем проживання» Артем Стрюк, цей клуб працює з 1975 року, за цей час його приміщення сильно занепали.

Зараз тут займається 250 дітей, є секції бісероплетіння, образотворчого мистецтва, танців, бойових мистецтв.

Всіх місцевих жителів з відкриттям оновленого клубу привітав заступник Харківського міського голови у справах сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов.

«Три роки тому міський голова Геннадій Кернес поставив завдання, щоб всі 100 клубів за місцем проживання були відремонтовані і мали європейський вигляд, щоб діти займалися в найкращих умовах. На сьогодні ми відремонтували вже понад 20 клубів. І сподіваюся, що тепер ваші діти ходитимуть в клуб «Гармонія» із ще більшим задоволенням, а ми підтримуватимемо усіх тренерів, які тут працюють. Думаю, що тенденція, яка спостерігається в Харкові, а саме - будівництво нових шкільних стадіонів, ремонт клубів за місцем проживання, установка гімнастичних майданчиків, продовжуватиметься. І тут ми теж встановимо такий майданчик», - зазначив Олександр Попов.

За його словами, міська влада планує прискорити темпи ремонту, щоб якнайшвидше привести до ладу всі сто клубів за місцем проживання. Крім того, наступного року для клубів буде закуплено нове обладнання.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини