Харків і Полтава планують відкрити спільний туристичний маршрут
25 червня 2015 16:25 Суспільство
Харків і Полтава планують відкрити спільний туристичний маршрут У Харкова та Полтавської області може з'явитися спільний туристичний маршрут.

Про це сьогодні, 25 червня, на семінарі з питань туризму та гостинності повідомила начальник відділу розвитку туристичної інфраструктури та іміджевих проектів Департаменту міжнародного співробітництва Юлія Згурська.

«У нас в місті вже існує туристичний маршрут «Харків єврейський», до якого увійшли різні історичні, культурні та архітектурні об'єкти. Ми вирішили розширити цей маршрут і залучити до цього Полтавську область, оскільки знаємо, що в місті Гадячі знаходиться місце упокоєння відомого хасидського рабина і розташований хасидський центр, що може бути цікаво туристам, наприклад, з Ізраїлю. Нагадаю, що з 17 травня між Харковом і Тель-Авівом відкрився прямий авіарейс, тому залучення якомога більшого потоку туристів із Ізраїлю - це актуальний для нас напрямок роботи», - зазначила Юлія Згурська.

За її словами, загальний маршрут зараз знаходиться в детальній розробці, але, ймовірно, це буде дводенний тур, в якому один день туристи проводитимуть в Харкові, другий - у Полтавській області. Планується, що в липні пройде зустріч із ізраїльськими туроператорами, на якій їм запропонують такий тур. Якщо ізраїльтяни його схвалять, то вже в серпні цей маршрут почне роботу.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини