У дитячому садку №7 відкриють групу загального розвитку
17 грудня 2014 14:11 Місто
У дитячому садку №7 відкриють групу загального розвитку У дитячому садку №7 (вул. Сочинська, 83) на Лисій Горі в Харкові наступного року з'явиться група загального розвитку.

Про це сьогодні, 17 грудня, на засіданні постійної комісії з соціального захисту та охорони здоров'я Харківської міської ради повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко.

За її словами, зараз у цьому дитсадку є три групи санаторного типу, де навчаються діти, схильні до різних захворювань. Але оскільки групи не заповнені, департамент запропонував створити там одну групу загального розвитку на 20 дітей і залишити дві санаторні. Для цього на найближчій сесії міськради депутатам буде запропоновано змінити статус дитсадка з компенсуючого типу на комбінований. Після рішення сесії про перейменування будуть внесені зміни до статуту дитсадка, після чого там буде відкрита група загального розвитку, можливо, вже в квітні-травні 2015 року.


«Це повністю задовольнить потреби мешканців приватного сектора в цьому мікрорайоні», - зазначила Ольга Деменко.

Всього в Харкові вже працюють понад 20 дитсадків комбінованого типу. Там навчаються діти з вадами зору, травлення, логопедичними проблемами тощо.

За словами Ольги Деменко, всього наступного року в місті планується відкрити два нових дитячих садки і не менше 10 груп.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини