Дорожники успішно впоралися з першими снігопадами
01 грудня 2014 14:49 Місто
Дорожники успішно впоралися з першими снігопадами Харківські дорожники успішно впоралися з наслідками снігопадів, які пройшли в місті за минулі три дні.

Як повідомив сьогодні, 1 грудня, заступник директора Департаменту будівництва і дорожнього господарства Ігор Київський, жодних зауважень з боку Державтоінспекції та комунальних транспортних підприємств щодо труднощів проїзду по дорогах не було.

«Минулої ночі на вулицях міста працювало 86 машин, і ми постійно перебуваємо в режимі готовності на випадок снігопадів», - зазначив Ігор Київський.

За інформацією КП «Шляхрембуд», сьогодні, 1 грудня, вулиці міста вдень прибирають 45 одиниць техніки. За три дні снігопадів - з п'ятниці по неділю - працівники підприємства висипали на дороги 1,1 тис. куб.м піщано-сольової суміші та 1,5 т солі, витратили 170 куб. м рідкого реагенту, прибрали з доріг 182 куб. м снігу.

Крім того, за даними Департаменту комунального господарства, сьогодні очищенням доріжок, сходинок і лавок від снігу, посипанням доріжок піском, очищенням урн і вивезенням сміття займається 261 чоловік і три одиниці техніки. В першу чергу комунальники забезпечують можливість проходу на центральних алеях парків і скверів, чистять сходи від снігу та льоду. Всього на об'єктах благоустрою задіяно 330 чоловік і сім одиниць техніки, прибиранням охоплено близько 10 га території.

За інформацією Харківського регіонального центру з гідрометеорології, завтра, 2 грудня, очікується хмарна погода з проясненнями, на дорогах місцями ожеледь, температура вночі - 8-13 градусів морозу, вдень - від 3 до 8 градусів нижче нуля.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини