Харківське обласне радіо відзначило 90-річчя з дня заснування
21 листопада 2014 16:35
Харківське обласне радіо відзначило 90-річчя з дня заснування Харківське обласне радіо сьогодні, 21 листопада, відзначило 90-річчя з дня заснування.
З ювілеєм і професійним святом - Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку - співробітників Харківської обласної державної телерадіокомпанії привітав і подякував за щоденну працю заступник директора Департаменту телекомунікацій та зв'язку Роман Сальников. 

Кращим працівникам обласного радіо він вручив грамоти. Так, Почесну грамоту виконавчого комітету Харківської міської ради отримав заступник генерального директора з виробничих питань ХОДТРК Володимир Павленко, Подяки міського голови - старший механік радіомовлення Лариса Данилова, редактор Юлія Ільницька та режисер Володимир Самохвалов.

Колектив обласного радіо також з ювілеєм привітали голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олег Наливайко, представники обласних органів влади, колеги.

Довідка. Днем народження українського громадського радіомовлення стало 16 листопада 1924, коли в Харкові (у той час - столиці України) почала роботу перша українська радіомовна станція, і в ефір була випущена перша офіційна радіопередача через малопотужні транслятори. Першою радіопередачею була трансляція спектаклю, який ішов у Харкові. Цей день став датою народження радіомовлення в Україні і надалі був визначений як професійне свято - День працівників радіо, телебачення та зв'язку.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини