У Харкові пройде фото-проект «Сушка»
15 вересня 2014 17:07
У Харкові пройде фото-проект «Сушка» Міжнародний фото-проект «Сушка» пройде 27 вересня з 12:00 до 19:00 на доріжці між Обласним палацом дитячої та юнацької творчості та пл. Свободи (біля ст. м. «Університет»).
Будь-яка людина зможе стати учасником фотовиставки: достатньо принести свою фотороботу і повісити її на мотузці за допомогою білизняних прищіпок. В обмін на свої фотографії можна забрати будь-які інші, які сподобалися. 

За словами організаторів, формат виставки сприяє популяризації мистецтва фотографії серед молоді, створює умови для творчого обміну і знайомства з роботами різних фотохудожників міста. 

«Сушка» - це міжнародна акція з обміну фотографіями, придумана і вперше реалізована в Санкт-Петербурзі в 2010 році. З тих пір «Сушка» пройшла більш ніж у 100 містах світу. Зараз це свого роду рух або співтовариство, що об'єднує людей по всьому світу. 

У Харкові «Сушка» проводитиметься вже втретє. У 2012 році за ініціативою галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харків вперше приєднався до цієї акції: свої фотознімки для проекту принесли не тільки харків'яни, але й надіслали свої роботи жителі інших регіонів України, а також ближнього і далекого зарубіжжя. Всього у вуличній експозиції взяло участь понад 100 фотографів, акцію відвідало кілька сотень глядачів. У 2013 році виставку-акцію відвідало вже більше 3 тис. чоловік.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини