До лікування Геннадія Кернеса залучать ізраїльських лікарів
28 квітня 2014 22:48
До лікування Геннадія Кернеса залучать ізраїльських лікарів У Харків направляється бригада лікарів з Ізраїлю, які нададуть консультації щодо подальшого лікування Харківського міського голови Геннадія Кернеса.
Про це сьогодні, 28 квітня, в прямому ефірі програми «Свобода слова» (ICTV) повідомила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан. 

«Для того щоб звірити правильність наших дій, ми звернулися до ізраїльських лікарів. Ізраїльська медицина має дуже великий досвід у лікуванні вогнепальних поранень. Сьогодні ми чекаємо на літак з Ізраїлю із бригадою лікарів, які проконсультують нас, оцінять наші дії і дадуть свої рекомендації. Ті рішення, які будуть прийняті цією бригадою лікарів, ми виконуватимемо надалі», - зазначила Світлана Горбунова-Рубан. 

Також заступник міського голови повідомила, що дуже багато харків'ян телефонує після того, що сталося, зі словами підтримки. 

«Реакція харків'ян абсолютно приголомшлива. Всі телефони наших приймалень, мобільні телефони, телефони заступників мера, головлікаря лікарні не замовкають. Люди запитують, чим допомогти, де здати кров тощо. Дуже багато хто переживає про стан здоров'я міського голови і чекає, як розвиватимуться події далі», - повідомила Світлана Горбунова-Рубан.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини